Skip to main content

SIGMA
FUJIFILM X Mount objektívek

SIGMA örömmel jelenti be, hogy megkezdi a Fujifilm X bajonetthez tervezett objektívek forgalmazását. Az új termékekkel a fotósok lehetőséget kapnak arra, hogy a nagy teljesítményű és kiváló minőségű SIGMA objektíveket az X bajonettel rendelkező fényképezőgépeken átalakító nélkül használhassák.
Az X bajonetthez tervezett első három objektív a 16mm F1.4 DC DN | Contemporary nagy látószögű fix, a 30mm F1.4 DC DN normál fix valamint az 56mm F1.4 DC DN tele fix, amelyek teljes rendszert alkotnak a tükör nélküli fényképezőgépek felhasználói számára.
A második fázisban a kínálat egy kompakt méretű és könnyű, nagy teljesítményű objektívvel, a 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary sztenderd zoom objektívvel egészült ki, amely tovább bővíti a kompakt rendszerek nyújtotta lehetőségek tárházát. A termékcsalád legújabb tagja a 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary, amely egy ultraszéles látószögű zoom objektív. Ezzel a két objektívvel 15-75 mm-es (35 mm-re átszámolt) zoom tartomány fedhető le konstans, F2.8 rekeszérték mellett.
Az X bajonetthez tervezett objektívek száma a későbbiekben is bővülni fog; kövesse az új objektívek megjelenését a jövőben is!

Modellválaszték

ÚjA világ legkisebb, APS-C szenzoros fényképezőgépekhez tervezett, ultraszéles látószögű zoom objektívje.

Nagy, F2.8 fényerejű zoom objektív ami soha sem kell, hogy lekerüljön a fényképezőgépéről.
Egy nagy, F1,4 fényerejű nagy látószögű objektív a Contemporary sorozatból.
Magas optikai minőség, F1.4 fényerő és kompakt dizájn.
Nagy, F1,4 fényerejű sztenderd objektív a Contemporary termékvonalról.
Kompakt, könnyű és kiemelkedő képminőségű ― egy közép-tele objektív APS-C szenzoros tükör nélküli gépekhez.
A Sigma első ultra telefotó opbjektívje full frame tükör nélküli fényképezőgépekhez.

Tulajdonságok

Exkluzív új tervezés kimondottan a full frame tükör nélküli rendszerekhez

Exkluzív tervezés olyan teljesítménnyel és funkciókkal, amelyek a rövid bázistávolság előnyeinek kihasználásával teljesítik a tükör nélküli rendszerek által támasztott magas elvárásokat.

Automatikus fókusz objektívre hangolva
A minden objektívhez egyedileg finomhangolt vezérlésnek és a nagy sebességű adatkapcsolatnak hála a sorozatba tartozó valamennyi objektív gyors automatikus fókuszállítást kínál.
Kompatibilis a vázba épített optikai képstabilizátorral
Az objektívek kompatibilisek a vázba integrált optikai képstabilizátor rendszerrel. A fényképezőgép érzékeli a fókusztávolságot, és annak alapján automatikusan finomhangolja az optikai képstabilizátor rendszert.
Por és fröccsenő víz elleni védelem a bajonettnél
A bajonett gumiból készült tömítést tartalmaz, amely meggátolja, hogy por vagy vízcsepp jusson a fényképezőgép belsejébe a rögzítési pontnál.
F1,4-es nagy fényerő
A nagy fényerőnek köszönhetően a sorozat minden tagja kiválóan alkalmas éjszakai égbolt fotózásához, zárt térben történő fotózáshoz és kézből történő fotózáshoz gyenge fényviszonyok mellett úgy, hogy az ISO érték csökkenthető a fotók bemozdulásának kockázata nélkül. Az F1,4 fényerősség erőteljes bokeh hatást eredményez, F1.4 állásban az alacsony mélységélességnek köszönhetően az objektív remek eszköz a fotósok kezében az egyedi látásmód kifejezéséhez.
Konverziós szolgáltatás elérhető
A SIGMA bajonett konverziós szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a fotósok a kedvenc objektívjeiket hosszú távon, kamerarendszertől függetlenül használhassák.

* A bajonett konverziós szolgálatás különbözik a normál javítási folyamattól. Amennyiben szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a magyarországi forgalmazóval.
* Ezt a szolgáltatást kizárólag a SIGMA biztosítja.

Bemutató fotók