Skip to main content

SIGMA

Tökéletes eszközök
az egyedi, különleges pillanatokhoz

A SIGMA egy fényképezőgépeket, cserélhető objektíveket és fotós kiegészítőket gyártó vállalat. Alapításunk, azaz 1961 óta kizárólag fotózással és videókészítéssel kapcsolatos termékeket gyártunk. Vagyis minden energiánkkal a képalkotáshoz kapcsolódó termékek fejlesztésére koncentrálunk.

Miért áll a fotózás ennyire közel a szívünkhöz?
Hisszük, hogy minden olyan pillanat, amelyet fényképen vagy videón megörökítünk, egy különleges pillanat, amely egyedi jelentőséget hordoz.

Tudásunk legjavát adva olyan termékeket készítünk, amelyek segítségével mi is részesei lehetünk ezeknek a pillanatoknak. Hisszük, hogy küldetésünket ezzel a szemlélettel tudjuk a legjobban szolgálni.

Tökéletes eszközök az egyedi, különleges pillanatokhoz.
Innovatív, korábban sosem látott termékek és szolgáltatások, kiváló minőség, szerte az egész világon.

Eszméinket és céljainkat folyamatosan szem előtt tartjuk, amely garanciát jelent arra, hogy a SIGMA mindig páratlan elhivatottsággal és fáradhatatlan lelkesedéssel keresi az új innovációkat és kihívásokat.

Legfontosabb célkitűzéseink

Innovatív termékek és szolgáltatások létrehozása

Olyan innovatív termékeket kínálunk, amelyek új és hamisíthatatlan értéket kínálnak. Termékeinket azzal az átfogó tudással készítjük, amelyet a fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők továbbá képérzékelők és szoftverek fejlesztése során szereztünk meg. A tervezés során a fotósok igényeit tartjuk szem előtt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hasznosak számukra és amelyek valós igényt szolgálnak ki.

Elvárásokon túlmutató minőség és teljesítmény

Valamennyi termékünk ízig-vérig „Made in Japan”. Termékeink az egyetlen, Aizuban található gyáregységben készülnek, az alapanyagok pedig a Tohoku régióból származnak. A gyártási lánc tagjai közötti szoros kommunikáció kivételesen precíz gyártási technológiát és minőségellenőrzést tesz lehetővé, így olyan termékeket, szolgáltatásokat és minőséget tudunk nyújtani, amelyek túlmutatnak az elvárásokon is.

Nemzetközi jelenlét

Folyamatosan bővítjük a viszonteladói hálózatunkat, valamint a szolgáltatási rendszert, hogy a SIGMA termékekhez és szolgáltatásokhoz nehézségek nélkül hozzá lehessen férni bárhol a világon. A nemzetközi társadalom tagjaként felelősségünknek érezzük a világ alapértékeinek tiszteletben tartását. Célunk, hogy tevékenységünkkel a SIGMA-t egy kedvelt márkává tegyük szerte az egész világon.