Skip to main content

SIGMA megváltoztatja a fényképezéshez fűződő viszonyát

Az összes SIGMA objektívet három kategóriába soroljuk

A SIGMA az összes optikáját a jövőben három termékcsoportba sorolja. Minden egyes kategóriának megvan a saját koncepciója, és az újonnan megjelenő termékek mindegyike ezen csoportok egyikbe fog tartozni.

Ezzel nem új kategóriák teremtése a célunk, hanem egyszerűen világossá tenni, mi vezérel minket az új lencsék tervezésénél. Reméljük, az új termékkategóriák segítséget adnak a fotósoknak az objektívek kiválasztásánál, útmutatást adva, hogy az egyes lencséket milyen képalkotási feltételek támogatására terveztük és gyártottuk.

Nem csupán arról van szó, hogy újabb adatok kerülnek egy adatbázisba, az új termékkategóriák támpontként szolgálnak, amelyet minden fotós megfontolhat, amikor új objektívet választ magának. Ahogyan a SIGMA objektívek minősége folyamatosan nő, a kategóriák új nézőpontot adnak a termékek jellemzésére.

A termékcsoportok kategorizálása összhangban van a felhasználók érdeklődési körével, így minden fotós egyszerűen és gyorsan képes megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő SIGMA objektívet. A SIGMA biztos benne, hogy az új termékek révén miden fotós még inkább ki fogja tudni használni a benne megbújó lehetőségeket. A három új termékvonal megváltoztatja minden fotós fényképezéshez fűződő viszonyát.

Az összes SIGMA objektívet három kategóriába soroljuk

Art

Az önkifejezés tökéletes eszköze
- a benned élő művész számára

Az Art széria tervezésekor különösen ügyeltünk a kifinomult optikai teljesítményre, ezek az objektívek a művészet magasabb szintű kifejezésében nyújtanak tökéletes segítséget.

A kreatív, művész-fotósok rendkívül magas elvárásainak is megfelelő, rendkívüli teljesítménnyel rendelkező optikák. Fejlesztésükkor nagy hangsúlyt fektettünk a célközönségünk által támasztott igények kielégítésére, akik számára fontosabb a kreatív, drámai hatású végeredményt a kompakt méretnél és sokrétűségnél. Akár portré, tájkép, vagy makró a téma, ezek az optikák garantáltan kielégítenek minden igényt, helytállnak műteremben, a csillagos ég alatt, vagy akár a tenger mélyén is.

• Nagy rekeszű fix objektívek
• Széleslátószögű objektívek
• Ultra-széleslátószögű objektívek
• Makró objektívek
• Halszem optikák és további termékek

Contemporary

Magas optikai minőség, kompakt méret, alacsony tömeg
- igazi mindenes

A legfrissebb technológiai újdonságokat ötvözi a kiváló optikai teljesítménnyel és kompakt kialakítással. Az igények kielégítésének lehető legszélesebb skáláját kínálja.

A magas optikai minőség megtartása az optika méretének és súlyának csökkentése mellett. Kompromisszumok nélküli, általános felhasználásra, legyen szó megismételhetetlen családi események megörökítéséről, vagy akár vakációról, mikor kényelmesebb két-három optika helyett egy, minden igényt kielégítő darabot magunknál tartani. A Contemporary csoportban biztosan megtalálhatjuk igényeinknek legmegfelelőbb terméket.

• Standard-zoom objektívek
• Telefotó-zoom objektívek
• Ultra-nagyítású zoom objektívek és további termékek

Sports

SportsVérbeli profi, a sport-, természet-, és rendezvényfotósok méltó társa
- nagyteljesítményű objektívek dinamikus fotózáshoz

A kifinomult optikai teljesítmény rendkívüli gyorsasággal és erővel párosul, hogy még a gyors reakciót igénylő eseményekről se maradjon le a fotós.

Kiváló optikai minőségnek és kimagasló teljesítményének köszönhetően lenyűgöző képminőséget garantál, miközben a gyorsan mozgó témáról sem engedi lemaradni a fotóst. Vérbeli profi, a sport-, természet-, és rendezvényfotósok méltó társa. Továbbá a mellékelt szoftverek segítségével tökéletesen személyre szabható, hogy még testhezállóbb eszközzé válhasson a kezünkben tartott gép.

• Telefotó objektívek
• Telefotó-zoom objektívek
• Szuper-telefotó objektívek
• Szuper-telefotó zoom objektívek és további termékek