Skip to main content

Gyakran ismételt kérdések

K

Melyek a legfontosabb eltérések az L-bajonett és más bajonettek felépítése között?

V

Rövid bázistávolság, nagy átmérő, robusztus felépítés, valamint az objektívek és fényképezőgépek közötti gondtalan kommunikáció jellemzi az L-bajonettet.
• Rövid bázistávolság: nemcsak kompakt méretű fényképezőgépek tervezését teszi lehetővé, hanem felold számos, a dizájnnal kapcsolatos tervezési korlátot, ami főleg a nagylátószögű objektívek fejlesztése esetén hasznos. A rövid bázistávolság lehetőséget nyújt arra, hogy kompakt méretű, de kiváló optikai jellemzőkkel rendelkező objektívek születhessenek.
• Nagy átmérő és robusztus felépítés: az L-bajonett átmérője 51,6 mm, amely mindig elegendő mennyiségű fényt képes átengedni. A négy darab rögzítési pontnak köszönhetően a bajonett rendkívül erős, hosszú élettartammal rendelkezik.
• Problémamentes kommunikáció: ez az a szempont, amely a legfontosabb szerepet játszotta abban, hogy a SIGMA csatlakozott a szövetséghez. A tükörnélküli fényképezőgépek világában az objektív és a fényképezőgép közötti gördülékeny, nagysebességű kommunikáció – főleg akkor, ha bajonett átalakító is a rendszer részé – még a kommunikáció során küldött adatoknál is sokkal fontosabb.

Kapcsolódó termékek

Létrehozva:
Frissítve: